Orapi

Orapi Wax Remover – Tehokas vahanpoistoaine (5L)

Nopeatehoinen, taloudellinen ja lähes hajuton vahanpoistoaine. Soveltuu rasva- ja nokipinttymiin sekä vastaavan raskaan lian poistoon.

36,40 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Orapi Wax Remover – Tehokas vahanpoistoaine (5L)

TUOTEKUVAUS

Orapi Wax Remover on nopeatehoinen, taloudellinen ja lähes hajuton vahanpoistoaine. Wax Remover voidaan levittää pinnoitteille käsin tai koneellisesti. Tehokas Orapi Wax Remover soveltuu rasva- ja nokipinttymiin sekä vastaavan raskaan lian poistoon. Suuren riittoisuuden ansiosta tuote soveltuu laajoillekin pinnoille. Tuotteen pH 12,5.

KÄYTTÖOHJE

Ennen levitystä, puhdista pinta suurista roskista. Sekoita Wax Remover sopivaksi liuokseksi käyttötarkoituksesta riippuen. Levitä ainetta pinnalle ja anna vaikuttaa noin 5-15 minuuttia, kohteesta riippuen. Hankaa pintaa lattianpesimellä tai lattianhoitokoneella tarvittaessa. Harjaa irronnut vaha ja lika pois ja huuhtele pinta. Käytettäessä pidä suojakäsineitä ja silmien-tai kasvonsuojainta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orapi Wax Remover – Tehokas vahanpoistoaine (5L)”

Saatat myös pitää…

  • Lattiavaha
    102,28 

    Lattiavaha – Pölyä sitova ja itsekiillottuva korkealaatuinen yleis- ja kunnossapitovaha erilaisille esim. muovi-, kivi-, marmori-, sekä lakatuille lattiapinnoitteille.